Преглеждания: 522 Споделете

С УСМИВКА ЗА ВАС :-)

С УСМИВКА ЗА ВАС :-)
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) 0 05 0

Средно от 0 гласувания

Вашия рейтинг

Лице за контакт
Весела Одажиева (+)
    odazhieva@gmail.com

Дианабад, ул. Васил Калчев 3, 1172 София, София, България

+359888942737

в подкрепа на деца с проблеми в развитието

Вид:
Търговско дружество
Категории:
Основна информация

С УСМИВКА ЗА ВАС е една инициатива на група родители, запознали се поради посещенията в един и същ медицински център за рехабилитация на „различните“ си деца.  Водени от необходимостта за набиране на средства за рехабилитации и максимата, че за да получиш, трябва да дадеш, със съдействието на Фондация „Деца с проблеми в развитието“[1], изградила едноименния медицински център в Студентски град, стартирахме инициативи за ръчна изработка и продажба на бижута, мартеници, картички, декорации, подаръци...  Нашата „Работилничка на мечтите“ работи успешно вече повече от 5 години и групата ни се увеличава с нови родители и наши приятели, готови да ни протегнат ръка със своите умения и сръчност. Приходите от набраните средства даряваме целево за рехабилитация на децата в МЦ „Деца с проблеми в развитието“[2].

Вече можем да предложим богат асортимент от ръчно изработени артикули, както в онлайн магазина, така и по базари, където участваме. Подадоха ни ръка и някои фирми и техни екипи от служители, на които сме благодарни, че оценяват нашия труд и старание.


[1] Фондация „Деца с проблеми в развитието" е създадена през 2006 г. Основатели на фондацията сa родители на деца с проблеми, които познават трудностите в тяхното отглеждане, възпитание и лечение и имат желание да помогнат на други семейства с деца, страдащи от детска церебрална парализа, аутизъм, епилептични синдроми, различни интелектуални и поведенчески затруднения и др.

[2] Медицинският център към фондацията, официално регистриран на 14 май 2009 г., е създаден с цел активна рехабилитация, терапевтични занимания и грижи за децата с проблеми в развитието. Намира се в София, Студентски град, бл. 11. Центърът разполага със 7 терапевтични кабинета, манипулационна, информационна и конферентна зала, детски кът, кухненски бокс, специализирани санитарни помещения. Капацитетът на центъра е 50 деца дневно.

**Дейността ни се управлява от фирма ОММД ЕООД, чрез която  издаваме необходимите документи, съгласно българското законодателство.

Мнения

Добавете Вашето мнение

Няма мнения за момента