Форум „Социални предприятия в България" - Събития

В дните преди Коледа много организации изработват и продават коледни картички и сувенири. Хората и компаниите предпочитат да пратят такива картички до своите близки и партньори, за да помогнат за каузите!

Ние от фондация BCause ви предлагаме да достигнете до потенциални фирмени клиенти като допълнение към клиентите на базари, щандове в магазини, събития! Регистрирайте вашата дейност по производство и продажба на картички и сувенири в специалната категория „Коледа с кауза” в онлайн Каталога на Форум „Социални предприятия в България”!

Две висши училища отвориха своите аудитории за БАКБ Предизвикателство. Експерти от Център „Ринкър“ се срещнаха със студенти и техните преподаватели в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ - Свищов и Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, за да представят възможностите, които БАКБ Предизвикателство предоствя на стратиращия „зелен“ бизнес.

Публиката отново ще може да гласува за своя фаворит в началото на 2018 г.

Изпълнителният директор на Столичната агенция по приватизация и инвестиции Владимир Данаилов и колегата му Тони Марджиота от британската агенцията „London and partners“ сa се договорили Лондон да подкрепя софийски предприемачи, писа OffNews.bg. Срещата между двамата се e провeла в рамките на програмата на делегацията в Лондон, водена от кмета на София Йорданка Фандъкова.

На глобалния финал в състезанието ще бъдат разпределени 1 000 000 щ. долара за бизнеси с кауза

Бизнесът се нуждае от нова зелена идея – ТВОЯТА!

Стартира БАКБ Предизвикателство – програма на конкурсен принцип за  подкрепа на предприемачи в начален етап на развитие, с фокус върху “зелени” и устойчиви инициативи. 25000 лв. е безвъзмездното финансиране, осигурено от Българо-американска кредитна банка за награден фонд на най-добрите бизнес идеи.

Програмата е създадена от Център „Ринкър“ към Фондация BCause,  в партньорство с Българо-американска кредитна банка.

Супер програмата набира нови кандидат-герои за есенното си издание.

Искаш и ти?
Побързай и се включи в приключението ABLE Mentor и сезон 8, който ще се проведе между октомври 2017 – януари 2018.

Как да се включиш?!?!

Искам да съм ментор!
Ти си млад професионалист и искаш:
• да предадеш ценния си опит и знания на ученик;
• да развиеш лидерския си потенциал;
• да се срещнеш с интересни хора…

Тогава, кандидатствай за ментор като изпратиш автобиография до имейла на съответния град (ще го намериш в регистрационната форма) в посочения срок и попълниш регистрационната форма тук.

Повече информация за ролята на ментора в рамките на програмата ще намериш тук.

Искам да се включа като ученик!
Ти си в 10-ти или 11-ти клас и искаш:
• да получиш ценни съвети от свой личен ментор;
• да реализираш мечтата си за проект или;
• да усъвършенстваш своите умения, то…

Кандидатствай като ученик като отговориш писмено на въпросите “В кои сфери имам силен интерес да се развивам? Какво ме прави щастлив?” и “Каква идея искам да осъществя в рамките на ABLE Mentor?” в размер от 150 – 300 думи, докато попълваш регистрационната форма тук.

Повече информация за участието на ученика в рамките на програмата ще намериш тук.

ВНИМАНИЕ!!!
Програмата е напълно безплатна и определено безвредна!

За изживяването ABLE Mentor и как е да си ментор/ученик виж тук.

НОВИНА!
Програмата ABLE Mentor е в цели 3 нови града.
Казваме „Добре дошли“ на Пазарджик, Карлово и Велико Търново!

Благодарение на страхотни екипи от предприемачи и ентусиасти магията ABLE Mentor ще стане част от живота на повече ученици и ментори у нас. Но това не е краят – ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!

Ако искаш да организираш ABLE Mentor в своя град, в който все още не сме достигнали, пиши ни на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Кандидатстването за ментори и ученици вече тече с пълна сила, а ето ги и актуалните срокове по градове:

– до 06.10.2017г. за София,
– до 06.10.2017г. за Пазарджик,
– до 06.10.2017г. за Карлово,
– до 27.10.2017г. за Казанлък,
– до 06.10.2017г. за Варна,
– до 06.10.2017г. за Велико Търново,
– до 08.10.2017г. за Благоевград.

Министерство на труда и социалната политика обявява конкурс за национална награда за социални иновации (в подкрепа на социалната икономика). Основна цел на наградата е насърчаване развитието на социални иновации в подкрепа на социалната икономика и социалното предприемачество и повишаване видимостта и ролята на социалните предприятия.

Акселераторът на ПРОМЯНАТА събира стартиращи социални предприемачи с потенциал да променят живота на хиляди деца в България

Chivas Regal обяви старта на четвъртото издание на глобалния конкурс за социални предприемачи - Chivas Venture 2018. От началото на проекта през 2014 г. до днес Chivas Regal подкрепя следващото поколение стартиращи компании, които имат потенциал да внесат позитивна промяна в живота на хората. До момента в конкурса са взели участие над 6000 социални предприемачи от цял свят. Във финалният етап на Chivas Venture 2018 компаниите ще се състезават за наградния фонд на обща стойност 1 млн. долара.

Страница 1 от 13