Преглеждания: 1340 Споделете

Таратанци ООД

Таратанци ООД
Таратанци ООД 0 05 0

Средно от 0 гласувания

Вашия рейтинг

Лице за контакт
Ива Тодорова (+)

ул. , 1309 София, София

+359883455537

Последвай стъпките.

Вид:
Търговско дружество
Категории:
Основна информация

Таратанци е организация с културна насоченост в сферата на креативните и творчески индустрии и основна цел развитие на публиките и социално включване. Чрез алтернативни методи за социализиране и забавление - танцови пъзели, интерактивни събития и градски инсталации, Таратанци представя българския народен фолклор в необичайна среда.

Вярваме, че фолклорът е жива материя, актуална и адаптираща се към съвремието, но липсата на диалог със днешното поколение не може да осигури приемственост на фолклора в ежедневието на модерния човек. Поради тази причина разработихме метод „Таратанци“ - лесен и занимателен подход за предаване и презентиране на българския народен танц на езика на днешните поколения, така че да им покаже пъстротата и изключителното богатство на българския народен танц и да ги научи, че трябва да го съхраняват и предават и на бъдещите поколения. 

На базата на този метод, създадохме играта Танцов пъзел „Таратанци“, с която по забавен начин малки и големи лесно научават основни танцови движения от българския народен фолклор.

Видеа

Мнения

Добавете Вашето мнение

Няма мнения за момента

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни