Преглеждания: 1832 Споделете

Фондация „Светът на Мария“

Фондация „Светът на Мария“
Фондация „Светът на Мария“ 0 05 0

Средно от 0 гласувания

Вашия рейтинг

Лице за контакт
Соня Спасова (+)

ул. Риккардо Ваккарини 8, 1404 София, София, България

02/ 423 97 40

Кой каза, че не мога?

Вид:
Фондация
Категории:
Основна информация

Със своята спокойна атмосфера, приготвени на място храни и напитки, кафене „Светове“ е прекрасно място за срещи и зареждащо с позитивни емоции преживяване.

Кафенето е място за трудова рехабилитация и усъвършенстване на умения, съобразени с индивидуалните потребности на заетите в него хора с интелектуални затруднения. По този начин те получават практическа възможност да упражняват и доразвиват своите трудови и комуникационни умения.

Кафенето работи от юни до септември, от понеделник до петък, между 09:00-16:00 ч.

Мултифункционалната зала към Дневния център е на разположение в съботните и неделните дни и е подходяща за провеждане на обучения, семинари, срещи, прожекции и др.

Мисията на Фондация „Светът на Мария“ е да подобри качеството на живот на хората с интелектуални затруднения и техните семейства, както и да подпомага личностната им реализация. Дневен център „Светове“ е един от ключовите проекти на Фондация „Светът на Мария“.

Дневен център „Светове“ е социална услуга, в която хора с интелектуални затруднения в активна възраст развиват своите трудови и социални умения.

Постъпленията от продажби и дарения се инвестират в професионално обучение на хора с интелектуални затруднения, подкрепа за започване на работа на отворения пазар на труда и закупуване на материали за дейността на ателиетата в Дневния център. 

Работно време

Работно време

Понеделник
09:00 - 16:00
Вторник
09:00 - 16:00
Сряда
09:00 - 16:00
Четвъртък
09:00 - 16:00
Петък
09:00 - 16:00

Мнения

Добавете Вашето мнение

Няма мнения за момента

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни