Преглеждания: 2365 Споделете

С УСМИВКА ЗА ВАС :-)

С УСМИВКА ЗА ВАС :-)
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) 0 05 0

Средно от 0 гласувания

Вашия рейтинг

Лице за контакт
Весела Одажиева (+)
    shop@smile4youbg.com

Дианабад, ул. Васил Калчев 10, 1172 София, София, България

+359888942737

в подкрепа на деца с проблеми в развитието

Вид:
Търговско дружество
Категории:
Основна информация

С УСМИВКА ЗА ВАС J е една инициатива на група родители, запознали се поради посещенията в един и същ медицински център за рехабилитация на „различните“ си деца. Водени от необходимостта за набиране на средства за рехабилитации, невъзможността на някои родители да работят  „нормална“ работа и максимата, че за да получиш, трябва да дадеш, стартирахме инициативи за ръчна изработка и продажба на бижута, мартеници, картички, декорации, подаръци и други интересни изделия.  Работим успешно вече повече от 5 години и групата ни се увеличава с нови родители, както и наши приятели, готови да ни протегнат ръка със своите умения и сръчност. Приходите от нашата дейност използваме основно за рехабилитация на нашите деца.

Вече можем да предложим богат асортимент от ръчно изработени изделия, както в онлайн магазина, така и по базари, където участваме. Подадоха ни ръка и някои фирми и техни екипи от служители, на които сме благодарни, че оценяват нашия труд и старание.

Предлагаме изработка по поръчка на подаръци за фирми, за семейни поводи и други. Имаме много идеи, изработваме всичко с внимание и любов и се радваме, че хората подкрепят нашите усилия.

Признателни сме на хората, които ни подкрепят със собствени средства или личен труд, защото винаги имаме нужда от материали за изработка, както и финансови средства, необходими за осъществяване на дейността ни (онлайн магазин, данъци и такси и др).

Подкрепяйки ни, вие подкрепяте нашите деца  както и възможността ни да работим!

Благодарим ви!

**Дейността ни се управлява от фирма ОММД ЕООД, чрез която  издаваме необходимите документи, съгласно българското законодателство.

Мнения

Добавете Вашето мнение

Няма мнения за момента

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни