Преглеждания: 880 Споделете

С УСМИВКА ЗА ВАС :-)

С УСМИВКА ЗА ВАС :-)
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) 0 05 0

Средно от 0 гласувания

Вашия рейтинг

Лице за контакт
Весела Одажиева (+)
    odazhieva@gmail.com

Дианабад, ул. Васил Калчев 3, 1172 София, София, България

+359888942737

в подкрепа на деца с проблеми в развитието

Вид:
Търговско дружество
Категории:
Основна информация

С УСМИВКА ЗА ВАС е една инициатива на група родители, запознали се поради посещенията в един и същ медицински център за рехабилитация на „различните“ си деца.  Водени от необходимостта за набиране на средства за рехабилитации и максимата, че за да получиш, трябва да дадеш, със съдействието на Фондация „Деца с проблеми в развитието“[1], изградила едноименния медицински център в Студентски град, стартирахме инициативи за ръчна изработка и продажба на бижута, мартеници, картички, декорации, подаръци...  Нашата „Работилничка на мечтите“ работи успешно вече повече от 5 години и групата ни се увеличава с нови родители и наши приятели, готови да ни протегнат ръка със своите умения и сръчност. Приходите от набраните средства даряваме целево за рехабилитация на децата в МЦ „Деца с проблеми в развитието“[2].

Вече можем да предложим богат асортимент от ръчно изработени артикули, както в онлайн магазина, така и по базари, където участваме. Подадоха ни ръка и някои фирми и техни екипи от служители, на които сме благодарни, че оценяват нашия труд и старание.


[1] Фондация „Деца с проблеми в развитието" е създадена през 2006 г. Основатели на фондацията сa родители на деца с проблеми, които познават трудностите в тяхното отглеждане, възпитание и лечение и имат желание да помогнат на други семейства с деца, страдащи от детска церебрална парализа, аутизъм, епилептични синдроми, различни интелектуални и поведенчески затруднения и др.

[2] Медицинският център към фондацията, официално регистриран на 14 май 2009 г., е създаден с цел активна рехабилитация, терапевтични занимания и грижи за децата с проблеми в развитието. Намира се в София, Студентски град, бл. 11. Центърът разполага със 7 терапевтични кабинета, манипулационна, информационна и конферентна зала, детски кът, кухненски бокс, специализирани санитарни помещения. Капацитетът на центъра е 50 деца дневно.

**Дейността ни се управлява от фирма ОММД ЕООД, чрез която  издаваме необходимите документи, съгласно българското законодателство.

Мнения

Добавете Вашето мнение

Няма мнения за момента

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни