Coциалното предприемачество e новата тема на „Гласът ни”

На платформата за за дебат и граждански предложения "Гласът ни" има активна нова тема - за социалното предприемачество в България.


През последните няколко години все повече започна да се говори за социално предприемачество и колко важно е то. Държавата пише концепции за него, бизнесът търси иновации и уникални идеи, които да подкрепи, хората намират решения за важни социални проблеми.

За да се прояви потенциала на социалните предприятия, обаче е необходимо много повече от виждания, търсения и надежди. Примерите в другите страни в Европа, както и самият Европейски съюз все повече поставят акцент върху необходимостта да се уеднакви разбирането за социалното предприемачество и да се предостави подкрепа, за да бъде развито. И тъй като големият дебат за това що е то социално предприемачество и има ли почва у нас е назрял, приканваме ви да споделите вашите мнения и коментари по въпроса.
 
Можете да го направите на www.glasatni.bg. А освен темата за социално предприемачество, можете да дадете собствени предложения за други важни обществени теми, за които смятате, че гражданите трябва да дадат своя глас.
 
Гласът ви има значение! Използвайте го!

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни