Вторник, 26 Юли 2016 18:03

Кандидатствайте за Rinker’s Challenge 3 – предизвикателството за социални и традиционни предприемачи

Написана от Център Ринкър

Трите най-добри бизнес проекта ще получат стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки и едногодишна помощ от експерти.

Център „Ринкър“ към Фондация BCause (доскоро „Помощ за благотворителността в България“) кани предприемчиви хора да кандидатстват за участие в Rinker’s Challenge 3 и да се състезават за безвъзмездно финансиране на бизнес проект. Конкурсът е отворен до 26 септември 2016, а кандидатстването става с бизнес идея – за традиционно или социално предприятие.

 

Rinker’s Challenge предлага уникална възможност на стартиращи предпремачи да преминат през структурирана система от обучения, да бъдат лично консултирани и да получат стартово финансиране на бизнес проекта си. Участниците в Rinker’s Challenge получават съвети и подкрепа от Pro bono професионалисти и предприемачи във всички сфери на бизнеса. Трите най-добри бизнес проекта ще получат стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки, както и едногодишна безвъзмездна помощ от специалисти в сферата на маркетинга и финансите.

Кандидатстването за програмата става само онлайн, на български език. Повече информация за програмата ще намерите тук: http://www.rinkercenter.org/bg/main-info.html

Сред досегашните победители в Rinker’s Challenge са „Mapache Café & bakery”във Варнa – вегански и вегетарински ресторант, „Таратанци“ и техният танцов пъзел, занаятчийското училище по хлебарство на „Братя Хлебари", работилницата за поръчкови висококачествени ски и сноуборд дъски „Cloudnine“, "Слънчевата ферма" в с. Тънково в Източните Родопи.

Център "Ринкър" за предприемачество и обучения към Фондация BCause е основан е през 2014 г. с финасовата подкрепа на Фондация КАФ Америка. Мисията на Център „Ринкър“ е да подкрепя и развива духа на предприемачеството в България.

Прочетена 778 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни