Четвъртък, 22 Февруари 2018 17:26

Академия за социални предприемачи #3

Написана от Reach for Change

Третото издание на Академия за социални предприемачи, организирана от Reach for Change България, ще се проведе в три уикенда между 30 март и 22 април в гр. София.
Срок за кандидатствaне: 15 март 2018
Кандидатствaне за стипендия: до 1 март 2018

Академията е обучение за хора, които искат да стартират своя социална инициатива и да я направят финансово устойчива, но имат нужда от знания, практически умения и контакти.

Програмата предлага:
1. Практически обучителни сесии основани на международни методологии и бизнес инструменти на Reach For Change, Lean LaunchPad (Steve Blank) и Strategyzer и ръководени от обучители на Reach for Change и The Business Institute;
2. Екипна работа по практически учебни казуси в сферата на социалното предприемачество;
3. Споделяне на опит от доказани професионалисти от социалния и бизнес сектор, които се включват като ментори;
4. Лекции на успешни практици в сферата на социалното предприемачество и нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори и лектори.

Пълната такса за участие в третото издание на Академията е 480 лева, а крайният срок за кандидатстване за Академията е 15 март.

Ако кандидатствате до 1 март, имате специална възможност да спечелите една от 20 стипендии от 50% (и такса от 240 лв.), които ще бъдат присъдени на най-добрите кандидати, благодарение на подкрепата на ING Bank, клон България.

Повече: http://www.se-academy.bg/

Прочетена 666 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни