Петък, 18 Януари 2019 16:01

Най-големият и успешен pre-seed акселератор за зелени бизнес решения на Европа, Climate-KIC Accelerator набира кандидати в България до 27 януари 2019

Написана от Climate-KIC Accelerator

Приоритетните теми включват: Цифрова трансформация, електронна търговия, интернет на нещата (IoT), изкуствен интелект (AI); Аналитични решения и метрика; Интелигентна градска мобилност, транспорт и логистика; Оптимизация на процесите; Биотехнологии; Химия; Прецизно земеделие и устойчиво използване на земните ресурси; Управление на ресурсите и кръгова икономика; Чиста промишленост; Управление и съхранение на енергия; Хранителни технологии.

  • Интензивна тренинг програма от 1-ви май до 31-ви ноември в София
  • Вход в уникалната международна предприемаческа мрежа на Climate-KIC с международни майсторски класове, работилници, менторство и тренинг.
  • Бездялово финансиране 50 000 евро на екип

Минимум изисквания за вход в програмата е да имате екип, владеещ свободно английски, с идея и амбиция да лансирате услуга, технология или продукт, които да спомагат за устойчивостта на бизнесите.

Програмата е част от инициативите на най-голямото публично-частно партньорство в Европа в сферата на климата – Climate-KIC и работи в мрежа с още 24 държави на ЕС, инвестирайки над 9 млн. евро от 2011 г. насам, в повече от 1200 стартиращи компании с възвръщаемост от над 20 пъти.

Ако развивате бизнес решение за дигитализация на бизнеса, бъдещето на ресурсите, мобилността в градовете, управление на отпадъците и имате способен екип и големи амбиции, Акселераторът на Клийнтех България и Climate-KIC търси вас!

В България Акселераторът се осъществява от Cleantech Bulgaria.

В България, за трите си издания, програмата е инвестирала в 24 екипа, привлекли над 1 млн. лв. допълнително финансиране и лансирали редица иновативни продукти на пазара.

Кандидатствайте он-лайн до 27-ми януари на https://www.climate-kic.org/ris/accelerator

Прочетена 526 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни