Вторник, 05 Февруари 2019 11:54

Започна кандидатстването за Миксера на Rinker Youth Challenge

Написана от Ринкър

От днес до 5 март е отворено кандидатстването за Миксера на Rinker Youth Challenge - акселераторската програма на Център „Ринкър“ към Фондация BCause с подкрепата на Citi Foundation. Тя цели да подкрепи развитието на предприемачески светоглед и лидерски умения сред младите хора - стартиращи предприемачи.

Миксерът представлява 4-дневен лагер - от 21 до 24 март 2019, и ще се проведе в София, като разходите за настаняване са покрити от програмата. Той ще даде възможност на избрани 120 участника да продължат да работят върху идеите си, да получат обратна връзка от треньори, други участници и ментори. Казваме Design Thinking и дизайнът ви става ясен! На лагера ще срещнете и живи и здрави (и финансирани!) участници от предходни акселератори на Ринкър.

За да кандидатствате за Миксера, трябва да попълните онлайн апликационна форма до 17.00 часа на 5 март 2019. Ние ще оценим всички заявления, включително чрез специални видео разговори с вас. Може да кандидатствате и ако не сте участвали във регионалните форуми.

Миксерът е вход към Акселератора и към... наградите на Журито!
Най-добрите 20 екипа ще станат част от акселератора, където ще продължат да работят над идеите си!

Прочетена 1385 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни