Вторник, 05 Май 2020 15:31

Accelerating Investment Readiness

Написана от Форум

"Асоциация за развитие на София" обявяват Accelerating Investment Readiness - нова международна онлайн обучителна програма и състезание с инвестиционна награда.

Срок за кандидатстване : 31 май 2020

#AirMOOC предлага шест модула във фокуса на социалното предприемачество и инвестициите за социално въздействие: въздействие, стратегия, финанси, мениджмънт, увеличаване на мащаба и комуникации. Модулите са изработени под ръководството на Центъра за социално инвестиране към Университета в Хайделберг. Модулите са на английски език. Обучителната програма е достъпна и отворена за всички, които имат интерес. #AirMOOC ще стартира на 25 май и ще продължи 6 седмици.

Като продължение на #AirMOOC, избраните участници могат да се включат и в още по-интензивно обучение в СофияЛаб и менторски срещи с водещи експерти и практици от България.

#AirCompetition ще извърши двуетапен скрининг на кандидатствалите социални предприятия (независимо от правноорганизационната им форма) и ще избере 30 предприятия, които да се състезават с представяне на идеи в 4 държави от Дунавския регион през месец ноември 2020 г. Избраните състезатели от всяка локация ще получат напътствия лице в лице преди финала, който ще е в Будапеща през януари 2021 г. Всеки победител ще получи поне 10 000 € парични награда (сумата подлежи на уточнение поради кризата) и изключителен достъп до голяма мрежа от европейски инвеститори. Състезанието включва само социални предприятия от Дунавския регион.

Поканата за кандидатстване в международното състезание с представяне на идеи е отворена до 31 май 2020 г. Кандидатстването става на английски език.

Повече информация в сайта на АРС.

Прочетена 925 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни