Четвъртък, 17 Септември 2020 14:16

Конкурс за участие в годишна Национална награда за социални иновации (в подкрепа на социалната икономика)

Написана от МТПС

Министерство на труда и социалната политика обявява конкурс за Национална награда за социални иновации (в подкрепа на социалната икономика). Основна цел на наградата е насърчаване развитието на социални иновации в подкрепа на социалната икономика и социалното предприемачество и повишаване видимостта и ролята на социалните предприятия. С нея ще бъдат удостоявани социални предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации, които допринасят за развитието на социалната икономика в република българия  чрез социални иновации.

ЗА 2020 Г. КОНКУРСЪТ СЕ ОБЯВЯВА ЗА КАТЕГОРИИТЕ:

  1. Социални иновации, свързани със заетост.
  2. Социални иновации, свързани със социално включване.
  3. Социални иновации, свързани с предоставяне на социални продукти и услуги

ЩЕ БЪДАТ ВРЪЧЕНИ ДО ТРИ НАГРАДИ – ПЪРВА, ВТОРА И ТРЕТА (ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ).

КРАЙНИЯТ СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ Е 17.30 ЧАСА НА 16.10.2020 Г.

Предложенията се подават на ел. aдрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

До участие се допускат физически лица, граждани на Р България  и юридически лица, регистрирани в Р България.

Кандидатите представят следните документи (с текст, напечатан на български език):

 

  1. ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ (ПО ОБРАЗЕЦ); 
  2. ДЕКЛАРАЦИЯ (СВОБОДЕН ТЕКСТ), С КОЯТО СЕ УДОСТОВЕРЯВА ОРИГИНАЛНОСТТА НА ИДЕЯТА, АКО ДОКУМЕНТИТЕ СЪДЪРЖАТ ЛИЧНИ ДАННИ В ДЕКЛАРАЦИЯТА Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ДОБАВИ СЛЕДНИЯ ТЕКСТ: Декларирам, че като участник в Конкурса за национална награда и социални иновации в подкрепа на социалната икономика,на основание чл.6, ал.1, т.а от Регламент ЕС 2016/679, както и чл.4, ал.1, т.5 от Вътрешните правила за защита на личните данни в МТСП, предоставям съгласието си, Министерство на труда и социалната политика да обработва събраните лични данни, удостоверяващи физическата ми идентичност: три имена, ЕГН, номер на личен документ, гражданство, адрес, телефон, имейл единствено и само за целите и участието в обявения на страницата конкурс.

В случай на последващ отказ от участие в конкурса, организаторът предоставя възможност даденото Съгласие да бъде оттеглено, съгласно вътрешните му правила за Защита на личните данни.

За допълнителни въпроси, може да се свържете с:

Теодора Тодорова, Дирекция ЖРДПСИ, Тел: 02 8119 547, E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Илия Гаралиев, Дирекция ЖРДПСИ, Тел: 02 8119 547, E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

doc.gifFormulyar_za_kandidatstvane_2018.doc (38.5 KB)

(Формулярът за кандидатстване е одобрен образец от 2018 г.)

 

Прочетена 1946 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни