Петък, 02 Септември 2022 10:33

Конкурс за участие в годишна Национална награда за социални иновации (в подкрепа на социалната икономика)

Написана от МТСП

Министерство на труда и социалната политика обявява конкурс за Национална награда за социални иновации (в подкрепа на социалната икономика).

Основна цел на наградата е насърчаване развитието на социални иновации в подкрепа на социалната икономика и социалното предприемачество и повишаване видимостта и ролята на социалните предприятия.

С нея ще бъдат удостоявани социални предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации, които допринасят за развитието на социалната икономика в Република България чрез социални иновации.

За 2022 г. конкурсът се обявява за категориите:

  1. Социални иновации, свързани със заетост.
  2. Социални иновации, свързани със социално включване.
  3. Социални иновации, свързани с предоставяне на социални продукти и услуги

Ще бъдат връчени до три награди – първа, втора и трета (почетен плакет).

Крайният срок за кандидатстване е 17.30 часа на 30.09.2022 г.

Предложенията се подават на ел. адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

До участие се допускат физически лица, граждани на Р България  и юридически  лица, регистрирани в Р България.

Кандидатите представят следните документи (с текст, напечатан на български език):

  1. Формуляр за кандидатстване (по образец); 
  2. Декларация (свободен текст), с която се удостоверява оригиналността на идеята, ако документите съдържат лични данни в декларацията е необходимо да се добави следния текст: Декларирам, че като участник в Конкурса за национална награда и социални иновации в подкрепа на социалната икономика,на основание чл.6, ал.1, т.а от Регламент ЕС 2016/679, както и чл.4, ал.1, т.5 от Вътрешните правила за защита на личните данни в МТСП, предоставям съгласието си, Министерство на труда и социалната политика да обработва събраните лични данни, удостоверяващи физическата ми идентичност: три имена, ЕГН, номер на личен документ, гражданство, адрес, телефон, имейл единствено и само за целите и участието в обявения на страницата конкурс.

В случай на последващ отказ от участие в конкурса, организаторът предоставя възможност даденото Съгласие да бъде оттеглено, съгласно вътрешните му правила за Защита на личните данни.

 За допълнителни въпроси, може да се свържете с:

ТЕОДОРА ТОДОРОВА, ДИРЕКЦИЯ ЖРДПСИ, тел: 02 8119 547, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ИЛИЯ ГАРАЛИЕВ, ДИРЕКЦИЯ ЖРДПСИ, тел: 02 8119 547, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

doc.gifFormulyar_za_kandidatstvane_2018.doc (38.5 KB)

(Формулярът за кандидатстване е одобрен образец от 2018 г.)

Прочетена 1025 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни