Петък, 29 Август 2014 10:04

GLOBUL с конкурс за млади социални предприемачи

Написана от ФПББ

Наскоро GLOBUL стартира конкурс за активни млади хора с интерес към социалното предприемачество и дигиталните технологии, които да представят България на международния форум Telenor Youth Summit 2014. Форумът ще се проведе между 9 и 11 декември в Осло, Норвегия.

Кандидатите трябва да са настоящи или завършили студенти на възраст от 18 до 25 години, както и да могат свободно да общуват на английски език.

За да се включат в конкурса, те трябва да изпратят своя актуална автобиография и есе на тема „Ролята на дигиталните технологии за създаването на социална промяна и възможности за обществото" на английски език на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 30 септември 2014 г.

Telenor Youth Summit се провежда за втора поредна година като платформа за обмяна на опит и идеи за това как мобилните технологии могат да спомогнат за позитивна промяна в общество, а целта му е да насърчи младите хора, желаещи да се занимават със социално предприемачество.

Желаещите да се включат в конкурса могат да научат повече за него ТУК

Прочетена 1044 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни