Понеделник, 15 Юни 2015 15:51

Кандидатствайте: Промяната!

Написана от ФПББ

Kонкурсът за социални предприемачи е отворен до 30-ти юни 2015 г.

Инициативата ПРОМЯНАТА се реализира от фондация Reach for Change, съвместно с Нова броудкастинг груп. Тя има за цел да подобри живота на децата, като открива и подпомага социални предприемачи да осъществят идеите си на практика.

Инициативата на Reach for Change в България - ПРОМЯНАТА търси човека, който притежава иновативна идея, ентусиазъм, предприемачески дух и силна мотивация, за да реализира ПРОМЯНАТА за българските деца.

Победителят ще получи не само публичност и обществено внимание. Той или тя ще спечели място в т.н. Инкубатор на фондация Reach for Change. Той включва финансова подкрепа (30 000 лв. за победителя и по 7500 лв. за останалите финалисти), професионални съвети и насоки, достъп до международна мрежа, както и нужното медийно отразяване, за да може да развие плановете си и да постигне възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата.

Инициативата в България е част от търсенето на ПРОМЯНАТА по целия свят и се осъществява в международно сътрудничество между Modern Times Group (MTG) и Reach for Change.

 

Повече ще намерите на официалния сайт на конкурса.

Прочетена 1624 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни