Сряда, 06 Април 2016 14:14

Публична конференция "Социалното предприемачество в България: добри практики и образователни перспективи"

Написана от ФПББ

 

Кога: 15 – 16 април 2016

Къде: гр. София, в зала 20, корпус I, в сградата на НБУ


Конференцията има за цел да провокира интереса и вниманието на публиката по отношение на тази сравнително нова форма за справяне със социалните проблеми, каквато е Социалното предприемачество като представи актуални и водещи примери от страната, от различните сфери на социалната икономика и бизнеса. Акцент по време на конференцията ще бъдат и възможностите за образование, във връзка със стартиралата на есен 2015 г. Магистърска програма по социално предприемачество, в НБУ.

В програмата, по време на конференцията, ще вземат участие 20 социални предприятия от София и страната. Всеки участник ще има 15 минути за представяне, по програма, в отделни тематични панели, с възможност за дискусия и въпроси от страна на публиката.


Специални гости са представители на държавни и образователни институции, които имат отношение към темата на събитието и могат да поставят или да отговорят на възникнали по време на дискусията въпроси.

Подробна програма на събитието можете да намерите тук:
https://drive.google.com/open?id=0B3PhAJ-Ih68PTkZwdlNzRjFyMk0

Организиратори на конференцията са Социално предприемачество - МП НБУ, Департамент "Философия и социология" в НБУ, Нов Български Университет.
Събитието се реализира с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие към настоятелството на НБУ и Фонд "Учебни програми" към Магистърски факултет.

Прочетена 1592 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни