Петък, 26 Януари 2018 07:43

Базар на социалните предприятия 2018

Написана от БЦНП

Кога: 2 февруари - 3 февруари 2018

Къде: Сердика Център – ще ни намерите при Голямата ротонда, ниво -1 (бул. „Ситняково“ 48).

„Пазарувай с кауза, дари сМисъл!“ е мотото на тазгодишното издание на Базара на социалните предприятия, който ние от Български център за нестопанско право-БЦНП организираме.

Пазарувайте #сМисъл, че дарявате за кауза, защото с всеки продукт, който закупите от Базара, ще подкрепите едно българско социално предприятие. Лично ще можете да разберете повече за социалните предприятия на Базара от самите тях. Ще ви разкажем и ние повече за това на кого те дават сМисъл за по-добър живот чрез работата си – тук, в събитието.

Детски книги и плюшени играчки, ръчно изработени свещи, сапуни и бижута, чаени комплекти, билки и домашни сладка, хранилки за птици и още, и още – всички това, направено с внимание и #сМисъл за природата и за човека.
На Базара през съботния ден (3 февруари) ще има и творчески работилници за малки и големи - Работилница „Значки“ (от 11 до 13 часа), Работилница „Направи си сам“ и Работилница „Хранилки за птици“ (паралелно от 14 до 16 часа).
А за любознателните сме подготвили томбола с чудни награди!

Базарът на социалните предприятия е инициатива, която правим, защото БЦНП работи за това да има повече и успешни граждански организации в България! Базарът е част от програмата ни „Предприемачество за нестопански организации“ 2017/2018, съфинансирана от America for Bulgaria и Unicredit Foundation.
С подкрепата на: UniCredit Bulbankк и TELUS International Europe.
Медийни партньори: БНТ 1, Капитал, НПО портал.

„Пазарувай с кауза, дари сМисъл!“

Събитието във фесйбук: https://www.facebook.com/events/108842579898119/

Прочетена 588 пъти
Още в тази категория: « Един ден в Lab4e Sofia Service Jam »

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни