Петък, 13 Април 2018 18:16

Какво търсят социалните инвеститори? - лекция на Лена Ганстерер

Написана от Форум

Инвестирането в социален ефект е метод за подкрепа на социални бизнеси, който се развива бързо на глобално ниво, но в България все още е малко познат. Как този подход се различава от класическите бизнес инвестиции? Какви инициативи подкрепят инвеститорите в социален ефект и как българските социални предприемачи мога да покрият техните изисквания? Това са само някои от въпросите, на които ще отговори Лена Ганстерер по време на своята лекция „Какво търсят социалните инвеститори?".

Лена Ганстерер – международен експерт в сферата на инвестирането в социален ефект - ще гостува за първи път в България по покана на Reach for Change, за да изнесе лекция на тема "Какво търсят социалните инвеститори?“ на 20 април, петък от 19:00 в SAP Labs България (бул. Цар Борис III 136A).

 В лекцията ще си говорим за:

  • как инвестирането в социален ефект се различава от класическите бизнес инвестиции?
  • какви инициативи подкрепят инвеститорите в социален ефект?
  • как българските социални предприемачи мога да покрият техните изисквания?    

Лена е съосновател на регионалната Investment Ready Program, която помага на социални бизнеси от Централна и Източна Европа да станат готови да получат инвестиции, да се разрастват и да постигат глобален социален ефект. Програмата е отворена за кандидатстване и за български социални бизнеси и събитието е ценна възможност за заинтересованите да научат повече за нея. 

Последвайте събитието във фейсбук.

Лекцията ще бъде на английски език. Достъпът е отворен и безплатен за всеки, който иска да присъства, но регистрацията е задължителна. Можете да се регистрирате на https://bit.ly/2GLqm73 до 19.04, 14:00 часа.

Прочетена 592 пъти
Още в тази категория: « Sofia Service Jam STORYTELLING FOR SOCIAL CHANGE »

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни