Петък, 15 Юни 2018 12:07

Откриващо събитие на информационна кампания "ЛЕТЯЩ СТАРТ"

Написана от СИС КРЕДИТ

Коктейл - дискусия на тема: *ПОВИШАВАНЕ НА ФИНАНСОВАТА И БИЗНЕС ГРАМОТНОСТ НА ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ У НАС*
28.06.2018
18:00, SOHO SOFIA

Финансова група СИС КРЕДИТ, официален посредник на„Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ има удоволствието да ви покани на първата отворена дискусия, част от информационна кампания „Летящ старт“, на тема: „Повишаване на финансовата и бизнес грамотност на предприемачите у нас“.

Имате желание да стартирате собствен бизнес, но нямате конкретна идея?
Имате примерна бизнес идея, но не сте сигурни дали това е правилният път?
Искате да създадете продукт или услуга, но не сте достатъчно информирани за рисковете и възможностите, които стоят пред вас?
Чудите се откъде да започнете?

На 28 юни, четвъртък, в градината SOHO Sofia ви очакваме, за да обсъдим кои са важните първи стъпки за “Летящ старт”, кои са грешките, които да не допускате, както и да дадем пример с добри практики, към които да се стремите при започването на собствен бизнес.
На откриващото събитие от кампанията ще бъде обърнато специално внимание на социалните предприемачи, хората с увреждания и незаетите младежи до 29-годишна възраст със стартиращ бизнес.

Участници в дискусията ще бъдат:
Пламен Йончев - изпълнителен директор SIS CREDIT, който ще сподели за опита на финансовата институция в подпомагането на стартиращи бизнеси. Какво липсва на предприемачите у нас и какво може да бъде направено?
Юрий Вълковски - изпълнителен директор на Reach for Change Bulgaria - Промяната България, който ще сподели съвети към стартиращите социални предприемачи и ще разкаже за възможността за подкрепа през конкурса ПРОМЯНАТА.

Ашод Дерадонян – основател и председател на фондация Заслушай се - Listen Up, който ще разкаже за своя опит като успешен предприемач, въпреки липсата на бизнес среда у нас, приспособена за хора с увреждания.

Проектът “Летящ старт” е чудесна възможност да се обърне внимание на трудностите, с които се сблъскват изброените целеви групи, като се предоставят конкретни съвети и подробни инструкции как те да подготвят добре своя бизнес план.

В дискусията ще вземат участие и нашите партньори от: MOVE.BG, Фондация SOS Предприемачи, Национален младежки форум, Synergia Foundation и BCause: в помощ на благотворителността.

28.06.2018 - SOHO Sofia /Градина/
18:00 - Презентация от Финансова група СИС, Reach for Change Bulgaria - Промяната, Заслушай се - Listen Up
19:00 - 21:00 - Коктейл дискусия
Вход: свободен

Събитието във фейсбук

Прочетена 447 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни