Понеделник, 22 Октомври 2018 08:01

Европейски ден на предприемача '2018

Написана от Форум

Европейски ден на предприемача '2018
05 ноември 2018, Представителство на Европейската комисия в България, София
С подкрепата на Министерство на икономиката, ОИЦ-София, Академия за иновации

Научноизследователският сектор на Софийския университет "Св. Климент Охридски" организира 16-о издание на Европейски ден на предприемача - 2018 г. Ежегодният форум за насърчаване на предприемачеството в България ще се проведе на 05 ноември 2018 г. в залата на Дома на Европа - Представителство на Европейската комисия в София от 9.00 до 17.00 часа. Фокусът на събитието тази година ще бъде върху състоянието на младежкото предприемачество в България, възможностите за финансиране и менторските програми, осигуряващи допълнителни знания на предприемачите.

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Тя възниква в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups) и има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия.

По традиция, на Европейския ден на предприемача - 2018 ще бъдат представени както предприемачи с успешни проекти, така и предприемачи, чиято идея не е реализирана напълно. Форумът ще даде възможност да бъдат обменени идеи и практики за успешното реализиране на добрата бизнес идея.

На Европейския ден на предприемача - 2018 ще бъдат представени различни източници за финансиране на предприемачеството - банки, финансови дружества и фондове, оперативни програми на Европейския съюз и други финансови инструменти.

Основен акцент на форума ще бъдат и менторските програми, осигуряващи допълнителни знания на предприемачите.

Участието в Европейски ден на предприемача - 2018 – Младежкото предприемачество практики и перспективи е безплатно.

Събитието се провежда с подкрепата на Министерството на икономиката, Областен информационен център – София, Академия за иновации.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Попълнете регистрационната форма тук.
За допълнителна информация:
Антон Андонов,
Център за трансфер на технологии в НИС на Софийски университет "Св.Климент Охридски,
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Прочетена 1273 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни