Петък, 18 Януари 2019 16:08

Иновациите: инвестиция в бъдещето - София

Написана от Иновация в действие

Заповядайте на отворения семинар на „Иновация в действие“, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации у нас.

София, Перото
6 февруари 2019 г. от 18:30 ч. до 21:30 ч.

Събитието е безплатно със задължителна регистрация на https://innovationinaction2019sf.eventbrite.com/

Наши специални гости ще бъдат Станислав Цветков - главен аниматор в Studio Zmei, както и Милена Ташкова и София Фердинандова - създатели на Живот на килограм. Те са посланици на Иновация в действие в темите Преоткриване на българската култура и традиции и Здравословен начин на живот.

Станислав Цветков е един от първите членове на екипа, създал проекта "Златната ябълка" - The Golden Apple. Станислав има над 15-годишен опит в анимацията, работейки за компании като Adult Swim, Warner Bros и Comedy Central.

Милена Ташкова и София Фердинандова са психотерапевти с дългогодишен опит и създатели на „Живот на килограм” – проект за превенция на хранителни разстройства сред тийнейджърите в училищата.

Ще имате възможност да се срещнете и с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие" и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историята на победителката на Иновация в действие 2017-2018 Мария Юрукова и нейния проект Плети с тениска за рециклиране на текстил.

Събитието във фейсбук
--
„Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на eфикасното използване на ресурсите, образованието, здравословния начин на живот и преоткриването на българската култура и традиции. За повече информация: www.innovationinaction.eu

 

Прочетена 299 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни