Петък, 18 Януари 2019 16:20

Иновациите: инвестиция в бъдещето - Варна

Написана от Иновация в действие

Заповядайте на отворения семинар на „Иновация в действие“ на 7 февруари 2019 г. четвъртък от 18:30 часа във Варна, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации у нас.

Събитието е безплатно, със задължителна регистрация тук: https://innovationinaction2019v.eventbrite.com

Наши специални гости ще бъдат Блажка Димитрова от Zero Waste Bulgaria и Blagichka-Кухня с кауза и Крум и Симона Крумови от издателство Керът. Те са посланици на „Иновация в действие“ в темите Ефикасно използване на ресурсите и Иновативно Образование.

Блажка усилено работи за разпространението на философията за живот с нулеви отпадъци като заедно със сдружение „Нулев отпадък България“ провежда обучения във фирми, организации и училища.

Симона и Крум са създателите на издателство Керът. Те създават оригинални образователни карти – авторски инструмент, който да води родителя и детето. Консултират безплатно родители как да запалят любопитството в децата си и как да го подхранват и съхраняват.

Керът са финалисти в конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която за пета поредна година се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Може да ги подкрепите със своя глас тук.

Ще имате възможност да се срещнете и с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие" и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историите на 2 варненки, стигнали до първите места на Иновация в действие - Христина Христова и нейните идеи за спасяването на пчелите, както и Неделина Паянева с настолна игра с мотиви от български митове, традиции и фолклор.

Събитието във фейсбук

--

„Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на eфикасното използване на ресурсите, образованието, здравословния начин на живот и преоткриването на българската култура и традиции. За повече информация: www.innovationinaction.eu

Прочетена 1177 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни