Четвъртък, 02 Май 2019 14:54

От социални услуги към социално предприемачество – практическа работилница с Мая Донева

Написана от Форум

Често социалните услуги са финансово неустойчиви и почти изцяло зависими от делегираните бюджети. Отдадеността на екипите, желанието за растеж и интензивната работа водят до burn out, текучество на хора и вечно търсене на средства.

Събитието „От социални услуги към социално предприемачество” е практическа работилница, по време на която ще  поговорим за социалното предприемачество като алтернатива за развитие на социалните услуги и път за организационно развитие.

Лектор на събитието ще е Мая Донева, изпълнителен директор на Карин дом.

Мая има дългогодишен опит в сферата на социалните иновации около развитието на Социалната чайна, кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица, Семейния магазин на Карин дом и международната й работа с Европейския младежки форум.

За какво ще говорим:

- какво е социално предприемачество и защо е добра стратегия за развитие на общностни услуги
- как да намерим правилния бизнес модел за нашата социална услуга
- спирала на социалните иновации
- социално бизнес моделиране
- добри примери от страната и чужбина

Събитието ще се проведе на 3 май 2019 г. (петък ) от 9:30 ч. до 17:00 ч. в Карин дом и е подходящо за организации, които имат интерес в развитието на социалното предприемачество, управляват социална услуга или работят чрез интервенции в маргинализирани общности.

Цена за участие – 50 лв за участник ( включва учебни материали, 2 бр кафе – паузи). Всеки втори участник от организация ползва 50% намаление от цената за участие. Таксата се заплаща на място.

Събитието е с ограничен брой места, моля запишете се на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Събитието можете да споделите и с приятели от фейсбук ТУК

Прочетена 352 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни