Понеделник, 17 Февруари 2020 16:24

Малкото е Много - Базар на социалните предприятия

Написана от БЦНП

Базар “Малкото е много” ви кани на 22 и 23 февруари в Сердика Център (ниво -1). Това е V издание на Базара на социалните предприятия, организирано от Български център за нестопанско право - БЦНП, където ще се срещнете с хора, които работят с кауза, и където можете лесно да ги подкрепите - дори купувайки си нещо малко от тях, което всъщност значи много.Тази година 14 граждански организации от страната са готови да ви разкажат повече - за историята, която стои зад техните продукти, за добавената социална стойност, която ще получите, взимайки си нещо от тях.

Какво можете да си купите от Базара?
- ароматен чай и фермерски продукти
- вълнени чорапи и други сезонни плетени изделия
- образователни игри
- картички, значки и сувенири
- мартеници - традиционни и по-модерни
- еко чанти, тефтери и чаши
- ръчно изработени свещи и сапуни
- бижута от кожа и още заредени с много любов продукти

В събота от 11.30 до 12.30 ч., а в неделя от 13.30 до 15.30 ч. можете да се включите и работилниците за изработване на мартеници, значки, за игри с деца, за да намерите повече - вдъхновение, приятелства, надежда.

Бъдете гости на Базара и споделете малко време и внимание към организациите и техния труд! Ето така Малкото ще значи Много!

Участници в базара: Maria’s World Foundation, Българско дружество за защита на птиците/BirdLife Bulgaria, The Social Teahouse, Сдружение "Паралелен свят", Българска фондация Биоразнообразие, НПО "Операция Плюшено Мече", КаритАрт - социално предприятие на Каритас София, Ideas Factory Association / Фабрика за идеи, Арт ателие "Творилница", APECS Bulgaria, Фондация Оренда - Варна, Фондация Рождество Христово / Rojdestvo Hristovo Foundation, Фондация "Конкордия България", Център за неформално образование и културна дейност АЛОС

Базарът е част от програмата „Предприемачество за нестопански организации“ на Български център за нестопанско право-БЦНП, която се случва с подкрепата на America for Bulgaria и в партньорство с TELUS International Bulgaria, UniCredit Bulbank и Accenture Bulgaria.

Медийни партньори: Българска национална телевизия. БНТ, OFFNews, Darik Radio, НПО портал

С любезното домакинство на Сердика Център

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/2718432204901919/

Прочетена 582 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни