Вторник, 07 Октомври 2014 08:20

Конференция „Публично-частните партньорства – възможност за развитие на социални предприятия“

Написана от ФПББ

 

Дата: 14 октомври 2014 г., вторник, от 09:00 до 17:00 ч.

Място: Есенс център, с адрес ул. „6-ти септември" № 37, гр. София.
Вижте къде сме на картата.

 

Програмата включва:

- Проблеми и възможности на законодателната рамка на публично-частните партньорства: бългaрският опит срещу британския опит.
- Представяне на програми за подкрепа на социалното предприемачество в Република България.
- Прожекция на документален филм, заснет по проекта, на тема социалните предприятия в България и Великобритания.
- Подписване на учредителна декларация на Форум „Социални предприятия в България".

За участие в конференцията са поканени представители на различни организации и институции с интерес към развитието на социалните предприятия в България, експерти от Министерството на труда и социалната политика, Столична община, бизнеси, неправителствени организации, браншови организации, както и представители на работещи социални предприятия.

 

Изтеглете: ПРОГРАМА на конференцията
Изтеглете: Регистрационна форма
Моля, изпратете попълнена приложената регистрационна форма за участие в конференцията до Йордан Петров, координатор на проекта, най-късно до 10 октомври 2014 г., на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Проектът „Партньорство за социални предприятия в България" се изпълнява от Фондация „Помощ за благотворителността в България" в партньорство с британската организация Social Enterprise Coalition UK и с асоцииран партньор Дирекция „Жизнен стандарт, демографско развитие, политики и стратегии" – Министерство на труда и социалната политика.
Общата цел на проекта е да съдейства за промяна в модела на социално включване на широк кръг уязвими групи граждани в обществото и подобряване качеството им на живот чрез подкрепа за развитие на устойчив сектор на социалните предприятия в България.

Прочетена 1743 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни