Понеделник, 13 Октомври 2014 00:00

Академия по предприемачество за представители на малкия и среден бизнес от България в Стара Загора

Написана от

Във връзка с изпълнението на проект BG051PO001-07.0.07-004207.0.07-004207.0.07-004207.0.07-0042-C0001 „Иновативни предприемачески инициативи чрез транснационално партньорство България- Гърция" ви каним на семинар за предприемачи от агросектора, който се организира от CEED България, съвместно с Perrotis College от Солун. Гости ще бъдат трима гръцки експерта от Perrotis College.

Семинарът ще се проведат на 16 октомври 2014 г. в Стара Загора. Целта на семинара е да се обмени опит между България и Гърция в областта на агробизнеса и предприемачеството и да се разгледат практически примери от Гърция. Събитието ще допринесе и за обмен на идеи и контакти. Проектът има за цел да подпомага предприемачи и студенти от агро сектора. Разработена е обучителна програма от нашите гръцки партньори „American Farm School". Гръцките експерти ще дойдат да предадат опита си и да обучават студентите на практически знания. Срещата има за цел запознаване на аудиторията с практиките и постиженията на гръцките ни партньори.

Всички участници в публичното събитие ще бъдат в последствие включени в електронно базирана платформа за обмяна на опит и контакти между предприемачи инвеститори обучители и ментори от българска и от гръцка страна. На участниците в работната среща ще бъда предложена възможност за обмяна на опит, усвояване на нови знания и персонални контакти с гръцките ни партньори. Ще бъда създадена възможност за създаване на устойчиво партньорство и дългосрочна бизнескорелативна връзка базирайки се на електронната платформа.

 

Можете да разгледате програмата за участие тук.

За регистрация за участие, моля попълнете формата.

Прочетена 1326 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни