Вторник, 23 Юни 2015 08:54

Обучение: "Предприемачество. Първи стъпки към собствения бизнес"

Написана от Каузи

Младежки информационно-консултантски център "Каузи" организира безплатно обучение по предприемачество, за младежи на възраст 15-29 години. Ще бъде представена инициативата "Младежка предприемаческа борса 2015", в която ще имат възможност да се включат и търсят реализация на идеята си амбициозни и креативни младежи с бизнес или социални идеи.

Кога: 17 юли 2015 г. от 10:00 до 16:00

Къде: 90 СОУ, Люлин 2, София


Лектор на обучението е Марина Стефанова, изпълнителен директор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Тя е докторант на Софийски университет по корпоративна социална отговорност, дълги години управлява малък и среден бизнес и неправителствени организации. Консултант и обучител по предприемачество във всички издания на Младежка предприемаческа борса.


Заповядайте да научите повече за предпримачеството и младежкото лидерство, а моби да поставите началото на превръщането на вашата идея в реалност.


За записване и допълнителна информация email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или моб:

Прочетена 2137 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни