Петък, 25 Октомври 2013 00:00

Проучваме британския опит в социалното предприемачество

Написана от

От 13 до 16 октомври 2013 участници в проекта „Партньорство за социални предприятия в България" бяха в Лондон на учебно посещение. Групата се състоеше от 16 души – представители на нестопански организации, предприемачи, МТСП, Софийска община и снимачен екип.

Участниците имаха за цел да получат добра представа за развитието на социални предприятията във Великобритания, да се запознаят със социални предприемачи и организации, които са техни поддръжници.

Фондация „Помощ за благотворителността в България" благодари на партньорите от SEUK за съдържателната програма и отличната организация.

Пътуването е част от Проект „Партньорство за социални предприятия в България", който се изпълнява от Фондация „Помощ за благотворителността в България" в партньорство с британската организация Social Enterprise Coalition UK, и с асоцииран партньор Дирекция „Жизнен стандарт, демографско развитие, политики и стратегии" – Министерство на труда и социалната политика.

Проектът се финансира от Европейската комисия, чрез Европейския социален фонд, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" на Република България.

 

Разгледайте фото галерията.

 

Прочетена 2147 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни