Четвъртък, 18 Януари 2018 07:56

Гласувай за своя герой на ПРОМЯНАТА

Написана от Reach for Change и Нова

Финалистите в ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се организира в партньорство с Reach for Change България - имат нужда от твоята подкрепа, за да определиш кой от тях отговаря в най-голяма степен на следното описание:

Героят на ПРОМЯНАТА ще подобри живота на децата.

Героят на ПРОМЯНАТА има смела визия, нови идеи и изпитан метод как да го направи.

Героят на ПРОМЯНАТА вижда възможности там, където другите виждат препятствия.

Може да гласуваш за един от петимата финалисти в ПРОМЯНАТА от 9 часа на 16-и януари до 23:59 часа на 5-и февруари.

ГЛАСУВАЙ!

Тримата финалисти, събрали най-много гласове от публиката, ще получат финансиране от ПРОМЯНАТА. На 12 и 13 февруари те ще бъдат поканени на среща с Жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. В допълнение, тримата кандидати ще представят проектите си и пред Детско жури. Двете журита ще вземат окончателно решение кой ще стане големият победител в конкурса ПРОМЯНАТА.

Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а всеки от другите двамата финалисти - по 15 000 лв. Допълнително и петимата финалисти стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период от една година, в рамките на който ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи, подпомагани от Reach for Change, и медийна подкрепа, благодарение на Нова Броудкастинг Груп.

Допълнително можете да подкрепите финалистите в ПРОМЯНАТА и като дарите за техните проекти.

Важно уточнение: Даряването не е обвързано с гласуването. Гласуването е безплатно и гласувайки, вие не извършвате финансово дарение. От друга страна, ако дарите, това няма да се отрази на резултатите от гласуването. Повече информация как да дарите за всеки от финалистите ще намерите на техните профили.

Можете да дарите и за цялостната дейност на ПРОМЯНАТА, изпращайки дарителски SMS с текст на латиница DMS PROMYANATA на номер 17 777. Цена за абонати на Теленор, VIVACOM и Mtel: 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги - 1,20 лв. с ДДС. Всички дарени средства за ПРОМЯНАТА ще бъдат използвани за подкрепа на социалните предприемачи – финалисти в инициативата.

Прочетена 522 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни