Четвъртък, 06 Септември 2018 12:04

Предприемачество за нестопански организации - нови 12 организации ще развиват своите идеи за бизнес с мисия

Написана от БЦНП

Вече са известни следващите участници в програмата „Предприемачество за нестопански организации“. Изданието 2018/2019 г. на програмата осъществяваме с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и в партньорство с TELUS International Europe и УниКредит Булбанк. Екип от експерти в областта на предприемачеството, инвестициите и социалните иновации направиха оценка на 43 кандидатури с бизнес идеи, като избраха дванайсетте организации, които ще бъдат част от осмото издание на програмата.

 

Това са:

В края на месец септември стартира обучителният етап на програмата, който ще помогне на участниците да подобрят своите планове чрез поредица от индивидуални консултации и обучения в различни сфери – като подготовка на финансови прогнози към бизнес плановете, изграждане на бранд, презентационни умения и пр. Специално внимание ще бъде отделено на обмяната на опит между спечелилите финансова подкрепа в конкурса „Най-добър бизнес план на НПО“ от предходното издание на програмата и новите участници. 

Досега в програмата  нови знания, експертиза и менторска подкрепа са получили повече от 140 организации, а над 155 000 лв. са инвестирани в реализирането на устойчиви бизнес идеи. Целта е да допринесат за финансовата независимост на организациите и да подкрепят работата им по важни за обществото проблеми.

Прочетена 337 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни