Понеделник, 12 Ноември 2018 07:50

Български икономически форум ви кани да се включите в безплатни международни специализирани обучения на английски език

Написана от Български икономически форум

Български икономически форум ви кани да се включите в безплатни международни специализирани обучения, които се провеждат на английски език. Заинтересованите кандидати трябва да изпратят следните документи, като посочат от кое обучение се интересуват - могат да се включат само в едно от обученията! Документите трябва да се изпратят най-късно до 16.11.2018 г.

1. Обучение по предприемачество с акцент върху темата „Начин на живот“

(включва: дейности, подобряващи качеството на живот, свободно време, здравословен начин на живот, образование, туризъм и т.н.)

Дати: 4 – 6 декември 2018 г.,

Място: гр. София, х-л "Форум"

Организаторът поема: пълно изхранване за дните на обучението и настаняване на участниците, които не живеят в София.

 

2. Обучение по предприемачество с акцент върху темата „Информационните технологии“

Дати: 21 – 25 януари 2019 г. (21 и 25 са дни за пътуване)

Място: гр. Скопие, Македония

Организаторът поема: организиран транспорт с микробус София - Скопие - София, хотелско настаняване и пълно изхранване за дните на обучението.

 

3. Обучение по предприемачество с акцент върху темата "Технологии" (включва: научни изследвания, използването на иновативни технологии в производствените процеси и сектори, в домакинствата и т.н.)

Дати:  18 - 22 февруари 2019 г. (18 и 22 са дни за пътуване)

Място: гр. Патра, Гърция

Организаторът поема: организиран транспорт с микробус София - Патра - София, хотелско настаняване и пълно изхранване за дните на обучението.

 

4. Обучение по предприемачество с акцент върху темата "Енергетика" (включва: разработване на нови и възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност и т.н.)

Дати: 16 - 20 март 2019 г. (16 и 20 са дни за пътуване)

Място: гр. Ларнака, Кипър

Организаторът поема: организиран транспорт със самолет София - Ларнака - София, хотелско настаняване и пълно изхранване за дните на обучението.

 

5. Обучение по предприемачество с акцент върху темата "Околна среда" (включва: иновативни технологии за опазване на околната среда, ефективно използване на ресурсите, климатични промени и т.н.)

Дати: 13 - 17 май 2019 г. (13 и 17 са дни за пътуване)

Място: гр. Тирана, Албания

Организаторът поема: организиран транспорт със самолет София - Тирана - София, хотелско настаняване и пълно изхранване за дните на обучението.

 

Програма:

  • Основни модули: Бизнесът в полза на обществото, умението да комуникираш, финансово планиране.
  • Специализирани модули за съответния сектор.

Предварителната програма на английски език може да изтеглите от тук.

Изисквания към кандидатите:

  • Възраст над 18 г.
  • Български граждани
  • Много добро владеене на английски език

Заинтересованите кандидати трябва да изпратят следните документи, като посочат от кое обучение се интересуват (могат да се включат само в едно от обученията!):

Документите трябва да се изпратят на e-mail: chris@biforum.org най-късно до 16.11.2018 г

Подбор на участниците:

  • Участниците ще бъдат оценявани на база на техния опит по темата, квалификация, ниво на владеене на английски, мотивация.
  • По 10 участника от България ще бъдат избрани за участие във всяко едно от обученията, като техните разходи са за сметка на проект i3.
  • Участниците ще бъдат оценявани на 2 етапа. Първият етап е оценка на база на подадено CV и мотивационно писмо. Одобрените по документи ще бъдат поканени на интервю. Във всеки семинар ще се включат общо 50 участника от 5 държави – Албания, България, Гърция, Кипър, Македония.

Обучението се осъществява в рамките на проект "i3 - Education for ideas, inventions and innovations for entrepreneurship", финансиран по програма за Транснационално сътрудничество „Балкани – Средиземно море“, по който Български икономически форум е водещ партньор.

Целта на проекта е Подкрепа за териториалното развитие, сътрудничество и конкурентоспособността на целевата територия на Програмата за транснационално сътрудничество „Балкани – Средиземно море“ 2014-2020 чрез разработване, внедряване и промотиране на модел за предприемаческо обучение и трансфер на знания (Модел i3 – Идеи, Изобретения, Иновации) на студенти и млади предприемачи.

Прочетена 1417 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни