Понеделник, 12 Ноември 2018 08:46

До 15 ноември тече кандидатстването за Entrepregirl v 5.0

Написана от Форум

Кандидатстването за петото издание на първия български конкурс, насочен към развиване на предприемачеството сред младите момичета, Entrepregirl, е открито. Събитието се организира от Българския център на жените в технологиите и през последните четири години мотивира над 200 български момичета да споделят идеите си със света.

Горди сме да съобщим, че тази година конкурсът разширява обхвата си и за първи път е отворен за международно участие. Финалната сесия ще се проведе онлайн благодарение на най-новите технологични инструменти за виртуална комуникация.

За наградата Entrepregirl могат да се борят кандидатки на възраст от 16 до 25 години. Всяко момиче, което има идея и не се страхува да я сподели, може да го направи до 15 ноември 2018 г. чрез платформата на страницата на конкурса: www.entrepregirlbg.com

По отношение на предприемаческата идея няма ограничения – може да е в сферата на социалната икономика, дигиталната индустрия, културата или всякакъв бизнес.

На 12 декември 10-те момичета с най-високи резултати ще представят идеите си във виртуална live-pitching сесия пред международно жури. Как да изградят предприемаческа нагласа, как ефективно да представят идеите си, кои са златните правила на предприемаческия свят – всичко това ще разискваме в уебинар, воден от топ експерт в сферата.

Споделете тази възможност и нека заедно помогнем на момичетата да изградят предприемачески умения и да ги мотивираме да постигат целите си от ранна възраст.

За актуална информация относно конкурса можете да се включите в събитието във Фейсбук, както и да следите нашата страница.

Конкурсът се провежда с финансовата подкрепа на DELL EMC и SAP.

Прочетена 776 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни