Петък, 08 Февруари 2019 12:27

Още 20 бъдещи предприемачи представиха публично своите идеи. Набират се кандидати за нови обучения в София

Написана от Фондация BCause

През изминалата седмица успешно завършиха своето обучение по предприемачество 20 курсиста, участници в проекта "Знания и умения за успешен бизнес" на Център "Ринкър" към Фондация BCause.

В рамките на три седмици младите хора работиха над своите първоначални бизнес идеи с помощта на нашите обучители и ментори. Доказали се вече специалисти и успешни предприемачи споделяха своя опит и даваха напътствия. След много усилена работа курсистите вече могат да се похвалят с първите прототипи на техните идеи, тестове с потенциални клиенти и готови бизнес планове.

Едно от условията за успешно завършване на курса беше "pitch" на техните идеи (представянето им пред жури), като проектите са изключително интересни. Начинанията варират от проекти в сферата на образованието като - работилници за деца и възрастни, образователни центрове и център, развиващ интересите на деца свързани с летенето и космонавтиката, до платформа, с която организираш лесно гаранционните карти на техниката, която купуваш, клуб за настолни игри и екип, който проектира и изпълнява озеленителни проекти с ядливи растения.

В края на обученията курсистите поднесоха своите благодарности и подаръци от собствените си начинания на своите обучители Марина Стефанова и Жюстин Томс.

Следващите групи по проект "Знания и умения за успешен бизнес" започват обучения в края на февруари и началото на март месец. Можете да намерите допълнителна информация на сайта на Център "Ринкър"

Проект „Знания и умения за успешен бизнес” се изпълнява от фондация "Бикоуз:в помощ на благотворителността". Финансиран е по процедура „Продкрепа за предприемачество” с номер BG05M9OP001-1.023-0022, в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Прочетена 321 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни