Понеделник, 14 Октомври 2019 14:52

BCause кани предприемачи на срещи-консултации за участие в програма "Еразъм за млади предприемачи"

Написана от BCause

Кога: Всеки първи и трети четвъртък от месеца. Следващата ни среща ще бъде на 24 октомври от 10.00 до 12.00 ч.
Къде: офиса на BCause, София, бул. "Витоша" 65

Безплатни консултации. Записването на среща е задължително.

Програмата „Еразъм за млади предприемачи” дава възможност за обмяна на опит на млади и опитни предприемачи от цяла Европа.

Имате идея за бизнес или току-що се стратирали и търсите възможности за развитие и в Европа? - Ние ще ви помогнем да намерите точното място, за да натрупате необходимия ви опит.

Имате свой бизнес и търсите контакти с млади хора от други европейски държави? - Ние можем да ви помогнем да намерите точния човек, на когото да предадете своя опит.

Фондация BCause предоставя консултантска помощ на стартиращи млади предприемачи, които биха искали да обменят опит с колеги от техния бранш в Европа. Проектът SEEDplus2 се финансира от програма "Еразъм за млади предприемачи" на Европейската комисия. SEEDplus2 се осъществява от консорциум от девет организации от осем държави, BCause e българският партньор.

От подкрепа по проекта могат да се възползва широка група от предприемачи - както традиционни, така и социални предприемачи, арт и крафт и IT предприемачи. В унисон с европейските директиви, приоритет на проекта е и да помогне на предприемачи между 18 и 35 години и жени-предприемачи.

Български стартиращи предприемачи кандидатстват с бизнес план и могат да получат възможност да съберат и обменят знания и идеи за развитие на бизнеса с опитен предприемач от друга държава в Европа, при когото остават и работят заедно в продължение на един до шест месеца. Престоят им е частично финансиран от Европейската комисия. Установени български предприемачи пък могат да кандидатстват, за да станат домакини на чужди млади предприемачи в нашата страна. В новия етап на програмата очакваме да подкрепим нови 25 обмена.

За да научите повече за програмата, заповядайте в офиса на BCause, всеки първи и трети четвъртък от месеца.

За да се запишете, моля обадете се на тел. 02 988 0080

Събитието във фейсбук

Прочетена 562 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни