Понеделник, 10 Февруари 2014 12:17

Започна гласуването на публиката за плакат "Социални предприятия в България. Купуваш и помагаш"

Написана от ФПББ

Седем проекта за плакат и картичка се състезават от днес. Онлайн гласуването ще продължи до 27 февруари 2014 г.

Всеки потребител може да даде само един глас за проект, но може да гласува за колкото проекта иска. Избраните проекти са на този адрес. Отличеният проект ще бъде награден с 500 лева.

Картичката ще бъде безплатно разпространявана в страната. Плакатът ще бъде закачан на заведения, магазини, предприятия, които са социални предприятия или продават стоки, произведение от социални предприятия.

 

В конкурса участваха 25 автори с общо 35 проекта. От тях бяха избрани 7 от жури в състав: Елица Баракова, Йордан Петров, Людмила Атанасова, Стоян Михайлов и Камелия А. Станчева.

 

Конкурсът се осъществява в рамките на проект „Партньорство за социални предприятия". Проект „Партньорство за социални предприятия в България" се изпълнява от Фондация „Помощ за благотворителността в България" в партньорство с британската организация Social Enterprise Coalition UK, и с асоцииран партньор Дирекция „Жизнен стандарт, демографско развитие, политики и стратегии" – Министерство на труда и социалната политика. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Прочетена 1525 пъти

Оставете коментар

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни