Учебно пътуване - Лондон, Великобритания

От 13 до 16 октомври 2013 участници в проекта „Партньорство за социални предприятия в България" бяха в Лондон на учебно посещение. Групата се състоеше от 16 души – представители на нестопански организации, предприемачи, МТСП, Софийска община и снимачен екип.

Участниците имаха за цел да получат добра представа за развитието на социални предприятията във Великобритания, да се запознаят със социални предприемачи и организации, които са техни поддръжници.

Фондация „Помощ за благотворителността в България" благодари на партньорите от SEUK за съдържателната програма и отличната организация.

Пътуването е част от Проект „Партньорство за социални предприятия в България", който се изпълнява от Фондация „Помощ за благотворителността в България" в партньорство с британската организация Social Enterprise Coalition UK, и с асоцииран партньор Дирекция „Жизнен стандарт, демографско развитие, политики и стратегии" – Министерство на труда и социалната политика.

Проектът се финансира от Европейската комисия, чрез Европейския социален фонд, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" на Република България.

{gallery}london{/gallery}

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира най-добрата услуга за Вас.

Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни